Vrijwilligers

Bij het organiseren van de collectie krijgt de stichting veel hulp van enthousiaste vrijwilligers.

• Peter Paul de Bruijn, die zijn geliefde Bleeker-collectie aan de stichting heeft geschonken, helpt met het digitaliseren van de Bleeker-documentatie en zoekt nog steeds actief naar interessante Bleeker-instrumenten voor de stichting.
  • Dr. Ad Labrujere fotografeert met hulp van Lia alle collectie-items voor de website en bestudeert de elektrische meetapparatuur, die hij doormeet en beschrijft.
  • Frank Pothoven halveert en bestudeert instrumenten, helpt met het achterhalen van ontbrekende informatie en bouwt een maquette van de Bleeker-fabriek.
  • Dr. Lesley Robertson helpt met het corrigeren van de Engelstalige website en het zoeken naar ontbrekende informatie over de makers.